Filosofie

Dr. Hauschka

De producten van Dr. Hauschka bevatten naast heilzame plantenextracten ook hoogwaardige etherische oliën en wassen, kiezelaarde, bronwater, amandelmeel, zijde en mineralen. De natuurlijke grondstoffen zijn uitsluitend afkomstig van  biologisch-dynamisch, gecontroleerde teelt.

 

Je huid heeft het vermogen om zichzelf te verzorgen en te herstellen. De Dr. Hauschka Cosmetica neemt deze taak niet over, maar herstelt het evenwicht van de totale huid. Het uitgebreide assortiment biedt een basis- en een speciale verzorging voor gezicht en lichaam.

 

 

 

Weleda

 

Weleda werkt met natuurlijke ingrediënten die op een duurzame wijze worden geteeld en verwerkt. Dit weerspiegelt zich in de kwaliteit en puurheid van de verzorgingsproducten.

De ingrediënten bestaan uit plantenextracten ( o.a. calendula, kamille, driekleurig viooltje, arnica ), plantaardige oliën ( o.a. jojoba, olijf, zonnebloem, abrikozenpit ), natuurlijke etherische oliën ( o.a. citroen, jasmijn, rozemarijn, lavendel ).

 

Elk product heeft een unieke formule die zodanig wordt samengesteld dat de ingrediënten elkaars werking versterken.

 

 

 

Primavera

 

In de aromatherapie wordt er gebruik gemaakt van essentiele olien van kruiden, bloemen, bomen, wortels en andere delen van de plant. De geuren brengen het lichaam weer in balans en kunnen voor verschillende symptomen worden ingezet. 

De producten van Primavera bestaan voor 90 procent uit gecontroleerde biologische teelt, ze versterken, beschermen en stimuleren de huid en lichaam. Ook zijn ze helend, antiseptisch en hebben ze een verzorgende werking.